All-Chaters
Selamat Datang Ke All-chaters Forum
** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan All-chaters Forum.
** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. All-chaters Forum.


Berhibur Dan Menambah Pengetahuan
 
HomeAll-ChatersCalendarFAQSearchRegisterLog in
~~Jom Layan Radio~~
July 2017
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
CalendarCalendar
Latest topics
» jom klik
1st June 2010, 11:57 am by rf2424

» kenalkan diri...
6th January 2010, 9:34 am by 1eyka

» program score a
8th December 2009, 2:37 pm by peace

» jom tambah duit... free jek register.. ape pon tak kene bayar.
8th December 2009, 2:33 pm by peace

» salam kepada sumua ahli all-chatters
8th November 2009, 12:25 am by M!$$_R@!N

» Jom Mega Belanja Makan
1st September 2009, 5:14 am by _megatron_

» Saturday Night Live - Dick In A Box
31st July 2009, 8:12 pm by ryuda

» AKIBAT SKE MERABA..DAPAT APE?
30th July 2009, 11:33 pm by salju

» Top 10 Impossible shots
26th July 2009, 12:05 pm by ryuda

Top posters
ryuda (363)
 
M!$$_R@!N (318)
 
raffey-sama (286)
 
salju (196)
 
_megatron_ (138)
 
BUMBLEwarnaBEE (132)
 
macan_sparrow (120)
 
kadokz.senpai (114)
 
apple_heart86 (78)
 
en.izz (59)
 
All-chaters picture

PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum All-chaters:.

sebarang pertanyaan sila pm kami

_Megatron_

macan_sparrow

raffey_sama

~~JOM LAYAN RADIO~~
TV Online

Share | 
 

 jom tambah duit... free jek register.. ape pon tak kene bayar.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace
Senior
Senior


Posts : 17
Points : 3047
Reputation : 3
Join date : 06/05/2009
Age : 34
Location : slgr

PostSubject: jom tambah duit... free jek register.. ape pon tak kene bayar.   8th December 2009, 2:33 pm

semua kawan untuk mengisi masa terluang baik cari duit lebih ngn internet ko orang xder peluang nak dikongsi
aku ada ko orang leh baca keterangan dan komen mencuba x salah

5 Minute Only !!! FREE!!!

HAI......
beri saya masa 5 minit awak boleh?
mari sertai saya di catcheyes jom..
http://www.catcheye.com.my/?r=17847
Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
tahu tak $NAME&? awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu ..
awak tak nak ke?
ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..

Cara nak register.
1. http://www.catcheye.com.my/?r=17847
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah!sebab benda ni 100% percuma


P/s: Semakin ramai anda taja, semakin banyak komisyen awak dapat.akhirnye.terima kasih atas masa awak.

REZEKI TUHAN YG BG..TP KITE KNE USAHA JGAK KN?? TGGU APE LG?? J0MLA J0IN

jawapan bg soalan masa daftar..
no.1 jawapan oertama..
no.2 jawapan kedua..
no.3 jawapan ketiga..
Back to top Go down
View user profile
 
jom tambah duit... free jek register.. ape pon tak kene bayar.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
All-Chaters :: **INFORMASI** :: **IKLAN BISNESS**-
Jump to: